Over Villalicht

VillaLicht helpt u met de samenstelling van armaturen afgestemd op de unieke omstandigheden van de ruimte die verlicht moet worden.

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Wilt u een zoekopdracht ingeven voor specifieke armaturen, of wilt u dat wij mee kijken naar een compleet concept? In beide gevallen staan wij graag tot uw dienst.

Exclusieve designverlichting voor een excellente uitstraling.

V Verlichting bepaalt in grote mate hoe een omgeving wordt ervaren. Of dit nou binnen of buiten is, verlichting bepaalt het welbevinden, de sfeer en benadrukt de architectuur. Bij VillaLicht wordt de balans gezocht tussen design armaturen en de algemene verlichting.

Het kan lastig zijn om de vinger erop te leggen aan welke verlichting het in de ruimte ontbreekt om het naar uw wens te maken. Soms kan een kleine aanpassing een groot verschil maken in uw ruimte. Bij VillaLicht zoeken we samen met u naar de armaturen die tot de verbeelding spreken en dit verschil maken.


Vanuit het kantoor in de omgeving Nijmegen wordt gewerkt aan unieke concepten in heel Nederland. Voor een vrijblijvende kennismaking komen we graag bij u op bezoek. Door jarenlange ervaring heeft VillaLicht nauw contact met uiteenlopende leveranciers, waardoor wij kunnen putten uit een ruim assortiment.

Grote verbouwing of een zoektocht naar een paar armaturen? Het maakt ons niet uit. Wij denken graag met u mee.

Bel direct